Program: Luni - Vineri 9:00 - 18:00
                      Sambata: 9:00 - 13:00
Home
  Produse
  Servicii
  Parteneri
  Despre noi
  Galerie foto
Contact     
   Despre noi

Scurt Istoric

S.C. AFLORICELI GLASSCOM .S.R.L. – a fost înfiinţată în 1993 cu aportul intelectual şi material al unei familii cu vechi tradiţii în prelucrarea sticlei, beneficiind de experienţa cumulată dealungul mai multor generaţii de geamgii.

1993 – ia fiinţă cel dintâi magazin, împreună cu un mic atelier de geamgerie.

1996 - AFLORICELI GLASSCOM ajunge să posede un mic parc auto, având o Rabă, un Saviem, o Dacia Papuc şi două Dacia Berlină.

1997 - am inaugurat primul magazin în Complexul Bucur Obor, urmat îndeaprope şi de cel de-al doilea pe Str. Maica Domnului.Ca obiect de activitate ne-am orientat către înrămări profesionale tablouri, vânzarea geamurilor şi a oglinzilor, prestări servicii la domiciliul clientului cu echipe de muncitori calificaţi, abilitaţi pentru a face masurători şi montajul diferitelor tipuri de oglinzi şi geamuri.

2002 - intră în exploatare prima hală de producţie pentru prelucrarea foilor de geam, oglindă şi geam termopan, dotată cu utilaje profesionale de ultimă generaţie cum ar fi :
- maşina de sablat
- maşina de spălat
- maşina de fazetat pe linii curbe pentru oglinzi
- utilaje pentru fabricarea geamului termoizolant de toate tipurile

2005 – apare ca nou domeniu în cadrul firmei, activitatea de creaţie a oglinzilor şi geamurilor personalizate prin sablare, folosind diverse culori şi modele.

2006 – se dă în folosinţa cea de-a doua hală de producţie , dotată cu maşini tehnologice moderne de prelucrare a foilor de sticlă şi oglinzilor, cum sunt :
- maşina de fazetat pe linii drepte
- maşina de găurit geam(cu punct laser)
- maşina de cant pe linii drepte
- maşina de cant pe linii curbe
- cuptorul de fuziune şi curbură sticlă

2007 – Pentru a satisface nevoile clienţilor noştri şi datorită tendinţelor actuale ale pieţei, am modernizat parcul auto cu maşini special echipate pentru transportul produselor din sticlă.

2008 – se extinde domeniul de activitate prin înfiinţarea unui atelier de vitraliu aplicat , realizat prin tehnica Stained Glass Overlay şi a unui atelier de personalizare a geamurilor şi oglinzilor cu ajutorul unor vopseluri speciale.

Planuri de viitor

Din dorinţa de a ne face cunoscuţi şi a urmări trendul pieţii, realizarea unui brand sinonim al calităţii, investim în proiecte de lungă durată, prin achiziţia de utilaje noi şi mărirea numărului de angajaţi.
Considerăm ca fiind prioritară investiţia pe care o facem în tehnologiile de ultimă oră din domeniile în care activăm.
Copyright 2008 Afloriceli Glasscom   |   Toate drepturile rezervate   |   Sitemap   |   Website realizat de
Creat de Gxdesign Artweb - www.gxdesign.eu