Program: Luni - Vineri 9:00 - 18:00
                      Sambata: 9:00 - 13:00
Home
  Produse
  Servicii
  Parteneri
  Despre noi
  Galerie foto
Contact     
   Produse


GEAM DIN STICLĂ DUPLEX

Prezentare :
Geamul din sticlă stratificată constituie un element de construcţie excepţional pentru vitrajele de siguranţă.Sticla stratificată se fabrică prin îmbinarea plană a două sau a mai multor foi de sticlă "float" clară, colorată, reflectorizantă sau de sticlă ornamentală (modelul Crepi) cu unul sau cu mai multe straturi de folie polivinilbutiral (PVB) clară, colorată, transparentă sau opacă, caracterizată prin rigiditate deosebită, adeziune şi elasticitate. În cazul spargerii geamului, cioburile rămân prinse pe folie, ceea ce duce la scăderea sau eliminarea totală a accidentării oamenilor în urma unui atac întâmplător, criminal sau terorist.

Aplicaţii :
La ferestre, uşi, pereţi despărţitori, oriunde există pericol de accidentare cu cioburi ascuţite, la punerea geamurilor din subsolurile clădirilor de locuit, din acoperiş, din magazine cu mărfuri exclusive, la punerea geamurilor de siguranţă în pavilioane de animale sălbatice, acvarii etc. La geamurile cu rezistenţă garantată împotriva pătrunderii forţate de la ghişee la oficii poştale, birouri de schimb şi bănci. Sticla stratificată se poate curba şi folosi pentru geamuri izolate duble.

Grosimi
3.1.3 mm, 4.1.4 mm, 5.1.5 mm, 5.2.5 mm

Dimensiuni şi mod de ambalare
2000x3210 mm, 2250x3210 mm, 2550x3210 mm ambalate în cutii de lemn.

Depozitare
În poziţie verticală, la loc uscat acoperit şi la temperatură stabilă, fară prezenţa aburilor de substanţe care atacă sticla.
Copyright 2008 Afloriceli Glasscom   |   Toate drepturile rezervate   |   Sitemap   |   Website realizat de
Creat de Gxdesign Artweb - www.gxdesign.eu