Program: Luni - Vineri 9:00 - 18:00
                      Sambata: 9:00 - 13:00
Home
  Produse
  Servicii
  Parteneri
  Despre noi
  Galerie foto
Contact     
   Parteneri

Pentru a satisface cele mai exigente cerintele ale dumneavoastra, ne-am rezervat dreptul sa lucram cu unii dintre cei mai prestigiosi fabricanti si importatori de sticla :


CRISTAL BRAD este o companie cu capital privat romanesc, este inregistrata ca o intreprindere mare, recunoscuta in topul firmelor in domeniu. Activitatile principale sunt comercializarea, prelucrarea, transportul si montarea fatadelor de sticla, o ramura mai nou dezvoltata de Cristal Brad.


S.C. ASTRAL PRIM COMEXIM SRL, firma infiintata in anul 1996, este importator de geamuri din: America, Germania, Hong-Kong. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune preturi, printr-o buna calitate a produselor si serviciilor.


SAINT-GOBAIN a fost fondata in 1665 de Colbert- ministru al regelui Ludovic al XIV-lea- fiind compania care a livrat oglinzile pentru Sala Oglinzilor din Palatul Versailles.Astazi este unul dintre cele mai mari grupuri la nivel mondial, pozitionandu-se in primele 100 de corporatii ce actioneaza in domeniul productiei si distributiei de materiale de constructii.

DEN BRAVEN ROMANIA a fost fondata in octombrie 1997.Produce spuma poliuretanica, cu vanzari la export si pe piata interna distributie de izolanti profesionali pentru constructii, industria geamului termoizolant, auto si utilizatori casnici in Romania si Republica Moldova.


IMSA IMPEX Srl este o companie specializată în distribuţia de sticlă, maşini şi echipamente de producţie.IMSA este unul din cei mai mari furnizori din Europa Centrală şi de Est, si este în măsură de a satisface orice cerere de sticlă-modelata sau din sectorul de prelucrare.


ACHI GLASS

 
ALPRIM CONSTRUCT SRL

 

 

Copyright 2008 Afloriceli Glasscom   |   Toate drepturile rezervate   |   Sitemap   |   Website realizat de
Creat de Gxdesign Artweb - www.gxdesign.eu